Vilkas kirpputoripäivä Lasten Dinossa


Lasten Dinossa vietettiin lapsen oikeuksien päivää sunnuntaina 20.11.2016. Ella oli tapahtumassa mukana esittelemässä sovellusta!

Huomaavaista palvelua

Saapuessani Lasten Dinoon kiinnitin ensimmäiseksi huomiota oven kahvoihin. Niihin oli kiinnitetty Dino-logot, jotka olivat iloisesti vastaanottamassa myös pienimpiä asiakkaita. Sisälle päästyäni havaitsin heti, että kirpputori oli hyvin organisoitu ja siistissä järjestyksessä. Kaikelle oli selkeät paikkansa ja tila mukavan avara. Talvihaalarit löytyivät omasta rekistään, joten jos olisin tarvinnut mukaani vain haalarin, olisin voinut sellaisen yhdellä silmäyksellä etsiä.

Kaikkea tarpeellista lapsiperheille

Lasten Dinossa asiakkaita ja heidän palvelukokemusta oli mietitty paljon. Lasten Dinon perustaja Salla kertoikin, että hän on pyrkinyt yhdistämään kaiken sen yhteen paikkaan mitä vauvan/lapsen kanssa liikkuvat tarvitsevat. Lasten Dinosta löytyvät esimerkiksi imetyshuone ja lasten leikkipaikka. Asiakkailla on mahdollisuus nauttia kotimaisista konditoria Prassenin herkullisista tuotteista ja kahvilan ideologiaan kuuluvat lähi- ja luomuruoan periaatteet. Lasten Dino onkin myös isovanhemmille oiva paikka tulla nauttimaan kahvilaherkuista ja samalla tekemään hyviä ostoksia lapsen lapsille!

 

Ella esittelyssä

Ella sai asiakkailta hyvän vastaanoton. Moni oli sitä mieltä, että sovellus on tarpeellinen ja idea toimiva. Sunnuntaina korostui erityisesti myös se, että pienten lasten äidit ovat usein huonolla säällä sisällä, joten puistossa ei välttämättä pääsekään tapaamaan muita lapsia ja äitejä kätevästi. Tämä on yksi syy, miksi Ella on kätevä väline kaveriseuran etsimiseen. Sadepäivänä voi käynnistää kaverihaun ja lähetellä kaveripyyntöjä, jos löytyisi sisäleikkiseuraa kotihoidossa olevalle lapselle päiväsaikaan.

Loistava "täysihoito"- mahdollisuus

Erityiskiitosta Lasten Dinolle annan loistavasta mahdollisuudesta varata pöytä siten, että tavarat voi vain toimittaa paikalle ja Lasten Dinossa he tekevät kaiken hinnoittelu ja järjestelytyön. Neljän viikon kuluttua saa hakea jäljelle jääneet tavarat ja puolet myyntivoitosta, joten erikseen ei tarvitse maksaa pöytäpaikasta. Tällaisessa ”täysihoito”-palvelussa oli myös se etu, että tavarat sai viedä ja hakea joustavasti, jolloin kirpputorikäyntejä ei tarvitse ajoittaa tarkasti yksittäisiin tiettyihin päiviin.

 

Lasten Dinoon on avautumassa myös naisten osasto ja Dinopuoti, joidenka avajaisia vietetään 26.11.2016 klo 10-15. Luvassa silloin lasten hemmottelua mehu- ja piparitarjoilulla sekä kasvomaalausta! Voit ladata Ellan puhelimeesi ja sopia kahvittelu- ja ostostreffit Lasten Dinoon uusien ystävien kanssa!

 

Kuvagalleria

Lataa Ella-sovellus

Lataa Ella-sovellus ilmaiseksi puhelimeesi ja löydä uusia kavereita!

Kerro artikkelista ystävillesi!

Uusimmat

Ella

  • Ella on täysin uusi, kotimainen mobiilisovellus lasten vanhemmille
  • Tutustu muihin perheisiin ja etsi lapsellesi hänen ikäisiä kavereita läheltäsi!
  • Kehitämme Ellaan myös muita lapsiperheen arkea helpottavia palveluja — liity nyt mukaan ja auta meitä kehittämään palvelua!

Kopioi linkki ja jaa se ystävillesi!


×
Tykkäsitkö tästä?