Ella -kaverisovellus vieraili Tyttöjen Talolla.

Ella -kaverisovellus vieraili Tyttöjen Talolla.

Tyttöjen talon toimintaperiaate on ihailtava, se kokoaa yhteen tyttöjä ja naisia ja antaa heidän olla juuri sitä mitä he haluavatkin olla.


Tyttöjen Talo® on maksuton vapaa-ajan tila 12–28 -vuotiaille tytöille, nuorille naisille ja sellaisiksi itsensä kokeville. Voit viettää vapaa-aikaa, harrastaa ja kokeilla sinua kiinnostavia asioita yhdessä tai itsekseen. Jos mieltä painaa jokin asia, voit keskustella aikuisen kanssa luottamuksellisesti kahden kesken.

Tyttöjen talolla on erilaisia harrasteryhmiä, jotka tukevat kasvua, itsetuntemusta ja itsetunnon kehittymistä. Jos tarvitset apua läksyjen tekemisessä tai kokeisiin kertauksessa, saat apua niihin. Lisäksi seksuaalineuvoja-terveydenhoitajan maksuton ja luottamuksellinen Pop In-vastaanotto toimii tyttöjen talossa. Yhdessä työntekijöiden kanssa voit pohtia, mitkä asiat auttaisivat sinua parhaiten ja voit saada neuvoja sekä tukea omissa päätöksissä.

Nuoret äidit-ryhmän toiminta tarjoaa ohjattua vertaisryhmätoimintaa pääosin alle 24-vuotiaille äideille ja heidän lapsilleen.

 Kävimme tutustumassa Turun tyttöjen talon toimintaan yhdessä Ellan perustajan Pian kanssa. Ja tietysti samalla kertomassa hieman Ellasta ja sen toimintaperiaatteista, koska paikalla oli äitejä lapsineen, eli juurikin niitä, ketkä voisivat Ellaa apunaan käyttää. Tyttöjen talon toimintaperiaate on ihailtava, se kokoaa yhteen tyttöjä ja naisia ja antaa heidän olla juuri sitä mitä he haluavatkin olla. Koska nykyajan kauneusihanteiden ja ympäristön paineiden ristiriitaisissa odotuksissa moni kadottaa itsensä maailman tuuliin. Siksi on hyvä että on joku paikka, mikä hyväksyy jokaisen sellaisena kun on ja kannustaa jokaista olemaan sellainen kuin on. Ja lisäksi tarjoaa keskusteluapua sekä vertaistukea kasvun tukemiseksi. Ja välillä niitä on tarjolla myös vähän vanhemmille tytöille, äideille ja heidän lapsilleen.

Esittelimme Ellaa nuorille äideille ja kerroimme sen eduista. Kaikilla oli vasta vauvaikäiset lapset ja monikaan ei ollut vielä joutunut ajattelemaan kavereita lapselle. Mutta yhtä tärkeää on ajatella itseään, omaa jaksamistaan sekä sitä kuuluisaa vertaistukea. Koska samassa elämäntilanteessa olevat ovat niitä, ketkä ymmärtävät tilanteen muutamasta sanasta. Ja välillä ei tarvita edes sanoja. Vertaistuki on se mikä saa jaksamaan yön pimeinä tunteina, kun lapsi on kipeänä tai muuten vain valvottaa ja tuntuu että elämässä on paljon ylitsepääsemättömiä esteitä.

Ellan avulla voi löytää lapselleen ystävän, kaverin, ihmisen, joka saattaa olla yksi niistä, jotka seisovat rinnalla koko elämän. Mutta samalla voi myös löytää itselleen ihmisen tukemaan arjessa ja nauttimaan elämän iloista ja pienistä jutuista. Voi löytää itselleen ystävän. Kannattaa siis tutustua tarkemmin Ellan sivuihin, ladata sovellus ja antaa elämän yllättää iloisesti.

Lataa Ella-sovellus

Lataa Ella-sovellus ilmaiseksi puhelimeesi ja löydä uusia kavereita!

Kerro artikkelista ystävillesi!

Uusimmat

Ella

  • Ella on täysin uusi, kotimainen mobiilisovellus lasten vanhemmille
  • Tutustu muihin perheisiin ja etsi lapsellesi hänen ikäisiä kavereita läheltäsi!
  • Kehitämme Ellaan myös muita lapsiperheen arkea helpottavia palveluja — liity nyt mukaan ja auta meitä kehittämään palvelua!

Kopioi linkki ja jaa se ystävillesi!


×
Tykkäsitkö tästä?