Uusi kaveri lapselle läheltä.

Ella-kaverisovellukseen voi kertoa haluamansa asiat itsestään ja perheestään, sekä minkä ikäiset lapset kavereita kaipaavat.

Vanhemmat ovat nykyisin valmiita tekemään työtä löytääkseen lapselleen lisää kavereita ja ylläpitääkseen jo syntyneitä kaverisuhteita.


"Hei! Olen 5- ja 8 vuotiaiden tyttöjen äiti Turusta. Seuraa kaivataan isommalle  ja ehkä äidille uusia ystäviä myös. Tykkäämme ulkoilla ja molemmat tytöt pelaavat jalkapalloa.”

Tämä on tyypillinen Ella-kaverisovelluksessa oleva ilmoitus.

Moni perhe kaipaa lapsilleen enemmän kavereita, mutta välillä uusien kavereitten löytyminen ei ole niin helppoa. Uudelle paikkakunnalle muutto tietää aina uusien kavereitten etsimistä. Useat eronneitten perheiden lapset viettävät aikaa toisen vanhemman luona, jossa ei ole kavereita.  

Ellan kautta on myös isovanhempien luona kyläilevät lapsenlapset voivat löytäneet uusia kavereita. Muutaman isovanhemman ilmoitus Ellasta jo löytyykin!

Ella-kaverisovelluksen kautta kaveria on etsitty odottaville äideille, vauvoille ja vanhin kaveria kaipaava lapsi on ollut 16 vuotias. Eniten Ellan kautta etsitään kavereita alle kouluikäisille, mutta yllättävän moni ala-aste ikäisen vanhempi etsii myös uutta kaveria lapselleen. Osa perheistä kertoo mahdollisuudesta kuljettaa lapsi kauemmaskin, jos vain kaveri löytyisi. Tämä kertoo todellisesta kaveritarpeesta, joka koskettaa koko perhettä. Vanhemmat ovat nykyisin valmiita tekemään työtä löytääkseen lapselleen lisää kavereita ja ylläpitääkseen jo syntyneitä kaverisuhteita. Ellan kautta moni on jo löytänyt kaverin. Ilahduttavaa on saada viestiä, että uusi kaveri löytyi Ellasta.

Useat vanhemmat kaipaavat myös itselleen lisää kavereita. Lasten kanssa kotona oleva aikuinen saa kaveruudesta vertaistukea arkeen, tai vaikka vuorotteluapua lastenhoitoon.

Koko lapsen kehitykselle kavereitten kanssa vietetty aika on ensiarvoisen tärkeää. Tähän vanhemmat voivat vaikuttaa omalla esimerkillään. Moni lapsi tarvitsee vanhemman ohjausta kaveritaitojen oppimisessa. Ellan kautta vanhemmat voivat sopia lastensa kaveritapaamisista ja harjoitella turvallisesti kaveritaitoja.

Liian monen lapsen aika kuluu nykyisin yksin kännykkäpelejä pelaamalla tai TV:tä katselemalla.

Mediaa paljon käyttävien lasten on todettu olevan kaikkein yksinäisimpiä.

Ella on puhelimeen ladattava ilmainen sovellus, jonka avulla vanhemmat voivat etsiä uusia kavereita lapsilleen ja tutustua uusiin, lähellä asuviin perheisiin. Sovellus näyttää lähimmät kaveriehdokkaat ja kaveripyynnön lähettämällä voi viestiä uudelle kaverille ja sopia vaikka terffit leikkipuistoon.

Ellan profiilitekstissä voi kertoa haluamansa asiat perheestään, sekä minkä ikäisille lapsille kavereita etsitään.  Sovellus on helppokäyttöinen, turvallinen ja sen voi halutessaan laittaa pois päältä.

Leikkiminen ja kaikki touhuaminen on monin verroin hauskempaa, kun ei tarvitse olla yksin.

Jokainen lapsi ansaitsee kaverin!

Ilmaisen Ella-kaverisovelluksen voit ladata alla olevista linkeistä tai sovelluskaupoista.

Kurkkaa myös  Ella Facebookissa!

Lataa Ella-sovellus

Lataa Ella-sovellus ilmaiseksi puhelimeesi ja löydä uusia kavereita!

Kerro artikkelista ystävillesi!

Uusimmat

Ella

  • Ella on täysin uusi, kotimainen mobiilisovellus lasten vanhemmille
  • Tutustu muihin perheisiin ja etsi lapsellesi hänen ikäisiä kavereita läheltäsi!
  • Kehitämme Ellaan myös muita lapsiperheen arkea helpottavia palveluja — liity nyt mukaan ja auta meitä kehittämään palvelua!

Kopioi linkki ja jaa se ystävillesi!


×
Tykkäsitkö tästä?