Ella kaveripeiton avulla uusia kavereita.

Ella kaveripeitto kutsuu uusia kavereita leikkimään. Lasten vaatteet Punaisesta Norsusta.

Ella kaveripeitto kutsuu uusia kavereita leikkimään.


Olisiko kiva tutustua uusiin perheisiin ja lapsiin piknikin merkeissä? Puistossa voi olla samanaikaisesti useampi perhe, joilla samanikäisiä lapsia, mutta perheet eivät välttämättä tutustu toisiinsa. Moni hauska leikki ja tuttavuus voi jäädä kokematta. Lapset tutustuvat helposti ja leikki voi syntyä jopa nopeasti sopivan kaverin kohdattua. 

Aikuisille on myös rentouttavaa nähdä lasten leikin iloa, ja uudet tuttavuudet piristävät päivää.

Ella kaveripeitto kutsuu uusia kavereita leikkimään.  Turkoosin peiton tarkoituksena on ilmoittaa muille puistossa oleville, että täällä on tilaa ja meidän kanssa saa tulla juttelemaan.

 

Syksymmällä ja talvella voi peiton levittää vaikka puiston penkille merkiksi, että seura kelpaa. Ella kaveripeiton idea tuli mieleeni istuessani pihalla vanhalla itsetehdyllä piknikpeitolla. Olen tehnyt tätä Ella-sovellusta ja miettinyt paljon tilanteita, joissa perheet ja lapset voisivat kohdata ja tutustua. Halusin suunnitella peiton, joka olisi jotain muutakin kuin tavallinen piknik peitto. Luin myös artikkelin Kaveripenkistä, jossa voi kohdata uusia kavereita. Kaveripeitto toimii vähän samalla tavalla, mutta sen paikkaa voi muuttaa.

Toivoisin, että peittoa voisi käyttää eri ikäiset, eri elämäntilanteessa olevat ihmiset, joita yhdistää halu tavata uusia kavereita. Ella sovelluksen turkoosi väri ja teksti kuuluvat peittoon pyöristettyjen kulmien lisäksi. Tässä ensimmäisessä mallikappaleessa peiton alareunassa lukee: KAVERI KAIKILLE LAPSILLE, mutta suunnittelin, että teksti voisi kiertää peittoa ympäri siinä voisi olla muutakin kaveruuteen liittyvää.

Peitolle keksin vielä sellaisen käyttötarkoituksen, että siihen voi kirjoittaa kangastussilla viestejä tai piirtää kuvia. Peitto tavallaan elää ja täydentyy sitä käyttäessä muistoilla, runoilla, päivämäärillä ja symboleilla. Jokaisesta peitosta tulee erilainen, yksilöllinen ja omistajalleen tärkeä muisto.

Nyt Ella kaveripeitosta on vasta tämä koekappale valmiina. Valmistin sen paksusta puuvillakankaasta kangasväreillä maalaamalla. Seuraavaan peittoon tulee varmaan muutamia muutoksia käyttäjien toiveiden mukaan. Millaisen kaveripeiton sinä haluaisit?

Tämä ensimmäinen mallikappale on kooltaan 140X140 paksua 100% puuvillaa ja olen silitettävällä kangasvärillä maalannut käsin tekstit ja kukat. Peiton mukana tulee musta kangastussi, jolla kirjoitettu teksti pysyy peitossa.

 

Odotan innolla mitä ajatuksia tämä uusi tapa löytää kavereita herättää.

Keneen on mahdollista tutustua ja mitä hän peittoon kirjoittaa tai piirtää.

Peiton mukana tulee käyttö ja pesu ohjeet. 

Kaveripeitolle voi kaverin etsiä myös Ella-sovelluksen kautta. 

Ihania kaverihetkiä ja aurinkoista kesää kaikille!

ps. kuvassa lasten vaatteet ovat Punaisesta Norsusta. 

 

 

 

Lataa Ella-sovellus

Lataa Ella-sovellus ilmaiseksi puhelimeesi ja löydä uusia kavereita!

Kerro artikkelista ystävillesi!

Uusimmat

Ella

  • Ella on täysin uusi, kotimainen mobiilisovellus lasten vanhemmille
  • Tutustu muihin perheisiin ja etsi lapsellesi hänen ikäisiä kavereita läheltäsi!
  • Kehitämme Ellaan myös muita lapsiperheen arkea helpottavia palveluja — liity nyt mukaan ja auta meitä kehittämään palvelua!

Kopioi linkki ja jaa se ystävillesi!


×
Tykkäsitkö tästä?